Subscribe:

08 January 2010

Windu r, huhu...

video

Rasanya tak sampai sebulan berpisah dengan sahabat handai di bumi SKI, tapi hati rasa rindu bagai setahun tidak berjumpa... Eceh, jiwang plak aku nieyh... Tapi aku akui rindu tu memang ada hadir di jiwa... Rindu itu adalah anugerah Allah S.W.T.... Dengan ni, aku nk posting video yang hanya di tayangkan masa hari graduasi form 6 aritu, video ni eksklusif untuk semua kawan2... (hayati liriknya)

Pada saat aku posting video ni, pasti semua rakan kelas sudah mula bekerja, tapi aku harap ia bukanlah alasan untuk kita tidak berjumpa... Ada masa kita gather lah lagi sesama... Sekurang-kurangnya kita gather kat umah ayahnde pun jadilah... Cakap pasal ayahnde aku teringat satu perkara... Korg jgn lupa tau jenguk2 ayahnde dan bonda kat umah no. 22 tau... Jangan dibiar ikatan kasih ini terlerai begitu je... Beruntung kita semua dapat ayah dan bonda yang baik... Itulah punca kekuatan kasih sayang antara kita semua... Kita bukan saja rakan sekelas, tapi juga satu keluarga yang bahagia.

Aku nak minta maaf andai selama ni ada terkasar bahasa kat korang semua ye atau aku ada susahkan korg,hehe... Terutamanya kepada jijah, saleh, isma, sham... Buat kawan2 laen, capik, nita, vicky, zila, nora, ain, csk, zira, pisha, sumathi, shobana, chui fong... Jangan lupakan aku tau... Rindu sangat2 kat korang semua... Kalau ada terjumpa kat klang ke, kat mana-mana ke, tegur-tegur lah ye...

Kepada tenaga pengajar (macam AF plak,haha) kepada cikgu-cikgu, makan minum kami minta dihalalkan, ilmu yang dicurahkan minta dihalalkan, dan doakan kami semua dapat belajar di IPTA...

Sekian je buat kali ni dari tinta IT, jumpa lagi di masa yang mendatang, Assalamualaikum...

1 comments:

ain yoshiko said...

superb!!haha.
klaka saleh da mcm tomok lak..
hehe

Post a Comment