Subscribe:

27 April 2011

Burung-burung yang sedang marah!

Assalamualaikum...

Serba ringkas aku update hari ni... Minggu exam dah berlangsung, cuma aku je yg tak start paper lg ni... Apa lagi, memang bosan tahap gaban lah aku dibuat nyer...

Mana taknya, org dah start exam sminggu aku still duk bilik melepak lagi... Nota takyah citer la, selagi belum mlm exam, mmg takkan sentuh pnye... nak main game lagilah xde mood... serba tak kena aku skang ni... Agaknye dah berbelas tahun aku main game, dah puas sangat kot, tu yang sekarang ni ngadap game pon kejap2 je... kadang tu smpai xlalu nk klik ikon game pun...

Aritu aku ada amik game "Angry Birds" kat member aku... nk dijadikan citer, aku main game ni kat dalam studio, abis member2 lain pun duk sibuk nk main gak. Last2, aku dah stop main game ni, dorg still lagi main, yang dah khatam game ni pun ada. Dahsyat tul dorg ni sedangkan passion aku tuk main game ni dah xde.

                                         nilah game nye yg menghantui member2 aku tu...

Aku harap dorg tak trus leka main game ni coz skang ni dh mggu exam... Aku xnk nanggung dosa wei, klu korg degil, lpas ni aku taknak kongsi game ngan korg lagi, heh!




lemak tambahan: klu minggu exam ni kita fokus lah ye~~

2 comments:

AyuCandy said...

+_+ ape kes tanggung2 dosa pulak ni.. exam gap lmbt lg. tahu la kami urus masa. jgn risau. ni bukan 1st time amek exam.. hehe gudlak.

kiki said...

memang semua salah kau!! ha! ha! ha! ha!

Post a Comment